IR PANELI

PANHEAT SPECIALIST ZA IR OGREVANJE

Popolno IR ogrevanje na ključ za vsak objekt!

Najbolj enostavni ogrevalni sistemi, ki so hkrati tudi izjemno prilgodljivi.

Preverite, kaj pridobite z nakupom vrhunskih izdelkov pri Planet infrapanel

Cenovna ugodnost

Cenejši stroški namestitve in nižji stroški delovanja ter namestitve. Letni prihranek lahko tudi do 60 %!

Bolj zdrav način ogrevanja

Uporaba IR panelov ne zmanjša toliko vlažnosti ali vsebnosti kisika v zraku, kot ostale ogrevalne naprave.

Certifikati za uporabo

Zaradi kakovostnih materialov in 100% preverjenih proizvajalcev je ogrevanje z našimi IR paneli varno.

Hitro in učinkovito ogrevanje

Oddajajo natančen snop toplote, ki neposredno ogreva z enakomernimi toplotnimi valovi.

Enostavno vzdrževanje

Zaradi preproste oblike in sestave IR paneli vzdrževanja praktično ne potrebujejo.

Kaj nas še loči od drugih ponudnikov

Planet infrapanel vam nudi več

V okviru programa Planet infrapanel vam jamčimo, da bomo s svojim znanjem in
izkušnjami poskrbeli za najboljši izkoristek in postavitev IR panelov, glede na specifike vašega objekta.

Preverite, katere so ključne prednosti IR panelov.

STROŠKOVNA UČINKOVITOST

V večini primerov IR paneli v toploto pretvorijo kar 99 % energije. Na ta način zagotavljajo velik izkoristek in posledično nižji mesečni strošek vašega ogrevanja.

INFRARDEČE OGREVANJE

Tak način ogrevanja je bolj zdrav način ogrevanja, saj lahko blagodejno vpliva na človeško telo in zdravje. Prednost je predvsem v tem, da ne dviguje prahu in ostalih delcev oz. mikroorganizmov v zraku.

TIHO DELOVANJE

IR paneli so neslišni, saj za ogrevanje ne uporabljajo ventilatorjev, ampak oddajajo le naravno toplotno valovanje. So najbolj ustrezna rešitev za ogrevanje prostorov, kjer želite mir. 

SODOBEN DIZAJN

IR paneli se lepo v sodobne bivalne prostore, saj zaradi svojega estetskega in minimalističnega oblikovanja ne izstopajo. Pritrdijo se lahko na različne podlage in so vsestransko uporabni.

PRIMERNI ZA VSE OBJEKTE

Ker prostorsko niso omejeni, se jih lahko uporablja tako v stanovanjih, stanovanjskih hišah in pisarnah, kot tudi v šotorih, prikolicah itd… Ker so tudi premični, jih po končani uporabi brez težav prenesete na drugo lokacijo.

OHRANJAJO VLAŽNOST

IR paneli manj izsušujejo prostor in zidove ter ohranjajo optimalno vlažnost. Preprečujejo nabiranje vlage in plesni, kar je njihova velika prednost. Suhi zidovi predstavljajo tudi 50 % boljšo izolacijo kot vlažni zidovi.

ENOSTAVNA MOTAŽA

Za namestitev IR panelov ne potrebujete kompleksne in večurne montaže. Panele na povsem enostaven način namestite na steno.

BREZ ONESNAŽEVANJA

IR paneli prostora nikoli ne onesnažujejo. Delujejo namreč brez izgorevanja ogljika in torej v zrak ne spuščajo strupenih stranskih produktov, ki lahko nastanejo pri nekaterih drugih ogrevalnih sistemih.

Pokličite nas ALI pošljite povpraševanje

Telefonska številka: 040 717 842

PREVERITE, ZAKAJ IZBRATI NAŠE IZDELKE IN STORITVE

Zakaj se odločiti za naše IR panele

ŠIROKA IZBIRA IZDELKOV

Ponujamo različne IR panele za različne prostore in namene. Klasične, steklene, z vgrajenim termostatom …   Za različne podlage namestitev (klasični zid, keramika, lesene površine, mavčne plošče, siporeks itd …)

LASTNA BLAGOVNA ZNAMKA

Poleg ostalih vrhunskih dobaviteljev panelov se lahko pohvalimo tudi z lastno blagovno znamko IRED, ki jo ponosno zastopamo.

SVETOVANJE IN MONTAŽA

Mreža strokovnih svetovalcev, monterjev in partnerjev skrbi za vas. Omogočamo hitre odzivne čase, zanesljivo dobavo in ustrezno montažo.

POPRODAJNA PODPORA

Po nakupu, montaži in namestitvi se vedno lahko obrnete na nas. Za vsa dodatna vprašanja, podporo ali servis vam bomo vedno na voljo. 

Bivalni objekti in okolica

IR paneli so primerni za ogrevanje vseh prostorov v stanovanju ali hiši. Idealni za večje hiše, kjer čez zimo ni potrebno ogrevanje vseh prostorov. Primerni tudi za ogrevanje za kopalnice, terase. Odlični za ogrevanje rastlinjakov, ker omogočajo idealno mikroklimo za vegetacijo in s tem povečanje pridelka.

Proizvodni objekti

Veliki proizvodni prostori, hale in skladišča ali šotori za IR ogrevanje niso problem.  Na voljo consko ogrevanje, kjer se visokotemperaturni IR panel montira na strop in skrbi za ogrevanje točno določenega dela prostora – cone. Možno tudi ogrevanje celotnega prostora oz. hale ali šotora.

Gostinski lokali

Več načinov ogrevanja za notranjost in zunanjost gostinskih lokalov. Od klasčnih IR panelov za armstrong strope do grelnih mizice z IR grelci, ki skrbijo za topel zrak okoli miz in grejejo goste pozimi na zunanjih površinah. Možnost montaže visokotemperaturnega IR panela na strop, ki skrbi za ogrevanje točno določenega dela prostora. Primerno za hladne predele: terase, zimske vrtove, balkone in ostalo.

Verski objekti

Nevpadljivi paneli poskrbijo za ogrevanje verskega objekta in vzdrževanje primerne temperature. S svojo belo barvo se zlijejo z okolico in ne kazijo podobe  cerkve. Različni paneli grejejo tako noge med sedenjem, kot tudi zrak nad klopmi in sedalni del klopi ter tako grejejo celo telo.

ZA VAS SMO IZRAČUNALI

Zakaj so IR paneli optimalen nakup

Preverite, koliko energije lahko prihranite v primerjavi z ostalimi viri ogrevanja

 • Električni radiatorji
  do 40 %
 • Kurilno olje
  do 65 %
 • Toplotna črpalka

  Poraba je približno enaka, vendar je investicija v toplotno črpalko prevej višja, zahtevnejše je tudi vzdrževanje

  podobno
 • UNP alu tekočinjen naftni plin
  do 70 %
 • Leseni peleti
  do 15 %
 • Zemeljski plin
  do 20 %
 • Drva

  Sicer najcenejša opcija, vendar zahtevajo veliko dela, stroški pridejo z rednim vzdrževanjem peči in dimnikarjem

  podobno

DOVOLITE, DA VAS PREPRIČAMO

Pripeljite sodobno, varčno in estetsko ogrevanje v vaš objekt

PLANET INFRAPANEL je sinonim za

Preverite še ostala področja, ki jih pokrivamo Panheat specialisti.

0 +
Svetovanj
0 +
Prodanih IR panelov
prednosti

Pridružite se našim cenjenim strankam

Začnimo skupni projekt!

So vas prepričali naši argumenti in želite podrobnejše izračune ali informacije?

Pokličite nas ali izpolnite obrazec desno in naša strokovna ekipa se vam bo z veseljem odzvala v najkrajšem možnem času!

povprasevanje

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

S klikom na gumb »Pošljite povpraševanje« potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletne strani www.panheat.si (povezava je na dnu strani). Dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Panheat d.o.o. zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za izdelke oz. storitve ter kontaktiranja v zvezi z njimi preko elektronske pošte ali telefona, ne glede na to, ali so vezani na GDPR ali ne. Prav tako potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki ter, da lahko svoje dovoljenje kadarkoli pisno prekličem.