V nadaljevanju preberite mnenja strank

Kako so stranke z nami zadovoljne

V podjetju Panheat se nenehno trudimo, da poleg kakovostnih izdelkov ponudimo tudi vrhunsko storitev. V preteklih letih delovanja smo pomagali že številnim strankam, ki se z veseljem vračajo k nam. Mnenja strank so nam izredno pomembna.

Spodaj preberite, kaj vse so povedale zadovoljne stranke in kakšna je bila njihova izkušnja z nami.

Potrebovali smo nakup in montažo IR panelov. Pri tem so nam pomagali iz podjetja Panheat. Deležni smo bili hitre dobave in prijaznosti.

Sonja L.

26. 10. 2020
Izbrani ponudnik je bil zelo hiter pri izdelavi ponudbe na osnovi ogleda in tudi sama izvedba oz. montaža je bila zelo hitra. Monter odličen! Priporočamo!

Marija M.

25. 8. 2020
Možnost komunikacije z organizatorji del ter vodjo monterjev pri usklajevanje termina za izvajanje del.

Nada F.

15. 11. 2019
Ponudnik je odgovoril na vsa vprašanja glede kakovosti, poraba električne energije, ki pa pa je za naročnika bistvenega pomena za nadaljne stroške ogrevanja.V kolikor držijo vsi parametri porabe električne energije do 60 eur mesečni stroški bomo zelo zadovoljni in priporočali ostalim skeptikom.

Danilo O.

3. 10. 2019
Ponudnik nam je pomagal z nasveti, držal se je dogovorjenih rokov, cena je bila zelo ugodna. Pri ponudniku nas ni nič zmotilo, drugič bi ga spet izbrali.

Jože G.

26. 7. 2019
Zeloo zadovoljen, super cena svetovanje ponudba vedno na voljo inovativnost kreativnost skratka vse na najvišjem nivoju. Toplo priporočam ekipa naredila zelo kakovostno pospravila za sabo.

Mladen P.

20. 4. 2019
Ponudnik se je držal dogovorjenega roka in ponudil odplačilo na obroke. Montaža je bila hitra in kakovostna, Ajtim servis pohvale vreden.

Marjana L. V.

23. 3. 2019