spoznajte naše začetke

V zatišju inovacij ter vztrajnosti se rojevajo najzanimivejše zgodbe

Dobrodošli v ozadju naše podjetniške poti.

Začeli smo kot majhna ekipa, a z velikimi ambicijami. Naša zgodba o razvoju ni zgolj niz naključnih dogodkov, temveč trdo delo, vztrajnost in učenje na vsakem koraku. Od prvih izzivov, do pridobivanja strank in razširitev na nove trge, smo rasli. Skozi vzpone in padce smo oblikovali podjetje, ki ga danes ponosno predstavljamo. Vabimo vas, da raziščete naše začetke, razvojne mejnike ter odkrijete, kako smo postali tisto, kar smo danes.

naša-zgodba-1
naša-zgodba-2

NAŠA ZGODBA

ODLIČNOST SKOZI CELO POT DO CILJA

Zgodba podjetja Panheat se pravzaprav začne že leta 2011, ko je ustanovljeno manjše temeljno podjetje Viktis, ki se ukvarja s poslovno-varnostnimi dejavnostmi. Le-to postane temelj oz. izhodišče za organizacijsko strukturo, ki se bo ukvarjala z varnostjo, razvojem in oblikovanjem organizacij.

Leta 2016 Viktis postane S4O, rešitve za organizacije d.o.o., ki se začne resno ukvarjati z oblikovanjem, razvojem, upravljanjem in poslovnim razvojem organizacij (gospodarske, humanitarne, politične organizacije).

Leta 2016 je v okviru podjetja S4O ustanovljena blagovna znamka Panheat, katere glavni cilj je energetska samooskrba, ogrevanje, hlajenje in prezračevanje pod eno streho.

6. 11. 2018 Panheat formalno postane podjetje Panheat d.o.o., a poslovanje še vedno poteka preko podjetja S4O.

Leta 2020 Panheat predstavi 6 povezanih energetskih rešitev: Panheat Planet infrapanel, Panheat Sonet Solar, Panheat Aterm, Panheat Vent, Panheat Modra klima in Panheat Panmont.

Na ta način definira prodajni program in kupcem ponudi edinstveno ponudbo na trgu. Še vedno posluje preko S4O d.o.o.

Leta 2022 Panheat d.o.o. uradno prestavi poslovanje Panheat d.o.o. In postane čisto samostojno podjetje, saj tudi poslovanje prenese iz S4O d.o.o. na Panheat d.o.o.

Za potrebe novih izdelkov v podjetju Panheata S4O d.o.o postane uvoznik in zastopnik Bauer solarnih modulov in Mounting Systems konstrukcij za solarne module.

V SLIKI IN BESEDI

INFOGRAFIKA NAŠEGA PODJETNIŠKEGA RAZVOJA