Kdo smo?

Skupina blagovnih znamk, ki preko posebaj usposobljenih strokovnjakov na enem mestu ponuja prilagojene, neodvisne in celovite rešitve na področjih, ki so povezana s toploto.

Kaj ponujamo?

Ponujamo rešitve na ključ povezanih s toploto. Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, učinkovita raba energije, obnovljivi viri energije ter raziskave in razvoj.

Za koga?

Za stanovanjske objekte, gostinske obrate, terase, poslovne prostore, industrijo, kmetijstvo. Zunaj ali znotraj, vedno poskrbimo, da boste imeli pravo temperaturo na najmanj denarja.

Kje smo drugačni?

Naše rešitve gradimo okoli stranke in ne okoli tehnologije ali produkta. Ker smo neodvisni jih lahko prilagodimo vsakemu posameznemu primeru, da dosežemo največji učinek z najmanj sredstvi. Znamo povezati pravo tehnologijo s potrebami in vedno optimiziramo investicijo.

Kreativnost in inovativnost

Naše rešitve so pogosto kreativne in inovativne, tako iz vidika kombinacije produktov, kot same izbire glede na vaše potrebe.

Povezujemo

V naši skupini povezujemo različna podjetja in posameznike, ki delujejo enotno. Tako zagotovimo, da imamo dovolj velik izbor, da vedno najdemo boljši rešitev. Ne ustrašimo nobenega izziva. Povezuje nas strokovnost pri razumevanju energetike in brezkompromisna skrb za zadovoljstvo stranke.

0
Skupin produktov
0
Članov ekipe
0
Področja
0
Cilj

Stremimo, da postanemo vodilna blagovna znamka na področju ponudbe rešitev povezanih povezanih s toploto na enem mestu.

Poslanstvo PANHEAT je na enem mestu nuditi celovito in vsaki stranki prilagojeno ponudbo na področjih ogrevanja, hlajenja, prezračevanja, učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije.

Naše ključne vrednote so: znanje, povezovanje, učinkovitost in odgovornost.

Skrb za povratek investicije 100% 100%
Podobnih rešitev, ki jih ponudijo drugi 20% 20%
Sodelovanje v skupini 80% 80%
Delo na terenu 70% 70%

Izpolnite energetski vprašalnik in prejmite 50€ dodatnega popusta!

Specialisti

Smo specialisti za toploto. Naša naloga je samo ena. Da vam zagotovimo pravo temperaturo za najmanj denarja.

Strokovnjaki

Med nami so strokovnjaki različnih profilov: inženirji, energetski svetovalci, elektrotehniki, predvsem pa ljudje, ki jim je mar za druge ljudi in znajo delati kot skupina.

Transparentnost

Naredimo natančno računico, brez drobnega tiska in izgovorov. Vedeli boste zakaj ste izbrali določeno rešitev, kaj ste plačali in kaj lahko pričakujete v prihodnosti.

Predanost

Z vami bomo poskrbeli, da bo vse teklo kot mora, tudi če bo šlo kaj narobe. Od začetka do konca, v skladu z dogovori.