Ogrevanje stanovanjskih objektov

Poiskali vam bomo ustrezno rešitev

Ogrevanje v industriji

Ogrevanje za podjetja vseh velikosti

Ogrevanje zunanjih površin

Naj vam bo povsod toplo

OGREVANJE

Pri nas lahko dobite največjo izbiro sistemov za ogrevanje, za vse energente in za vse okoliščine: ogrevanje bivalnih in delovnih prostorov, delavnic, zunanjih površin, do največjih industrijskih sistemov. Program obsega preizkušene sisteme različnih proizvajalcev. Od najmanjšega grelca do kotlov na različne energente, različnih vrst toplotnih črpalk, sodobnega in varčnega IR ogrevanja, kaminov in učinkovite regulacije.

Ogrevanje bivalnih prostorov in vikendov

Pravilno ogrevanje bivalnih prostorov je ključ da dom res postane dom. Udobje in ekonomičnost sta samoumevni pri naših rešitvah. Za ogrevanje vikendov veljajo posebni pogoji in temu primerne so prilagojene naše rešitve

Regulacija ogrevanja

Neglede na vrsto ogrevanja je izjemno pomembno imeti ustrezno regulacijo. S tem so zagotovljeni dodatni prihranki.

Ogrevanje v industriji in poslovnih objektih

Prihranki pri ogrevanju v večjih objektih so primerno večji, večji so tudi izzivi kako jih doseči. Izdelamo in izvedemo celovito rešitev zmanjšanja stroškov povezanih s toploto za industrijske in poslovne objekte.

Ogrevanje zunanjih površin in posebni sistemi ogrevanja

Ogrevanje zunanjih površin je poseben izziv, ki ga učinkovito obvladujemo. Ponujamo tudi rešitve za ogrevanje posebnih primerov (cevi, sodi, ventili…) Preverite našo ponudbo.

0
Minut pogovorov
0
Prevoženih kilometrov
0
Skodelic kave
0
Litrov prelitega potu